Our story...

 

 

May we invite you to a journey in delicious, healthy food?

We found out that food can be the best medicine and you can be your own "doctor"...

Because good food loves you back!

 

 

Green Passion is ontstaan vanuit mijn (Franca's) wens voor een wereld met gelukkige en gezonde mensen. Mensen die genieten van lekker eten, goed voor zichzelf zorgen en gezond ouder worden.

 

Green Passion gaat over een passie voor voeding. Pure en lekkere voeding die duurzaam wordt geproduceerd in een voedselketen die eerlijk omgaat met de telers / boeren.

 

Mijn werkervaring met complexe samenwerkingsverbanden in zowel de gezondheidszorg als in de voedselketen, helpen me om de waarde van goede voeding in preventie- & zorgtrajecten op de kaart te zetten bij alle ketenpartners (overheid, kenniscentra, zorginstellingen, voedseltelers, horeca ondernemers, consumenten, et cetera). 

 

Daarnaast heb ikzelf een niet aflatende wens tot groei en verandering. Met deze houding stimuleer ik andere ondernemers tot groeiplannen die concreet én uitvoerbaar zijn. Ik denk graag mee met allerlei ondernemers in de voedselketen. Van boeren, telers en tuinders tot innovatieve food producenten (start ups) als multinationals die willen verduurzamen. Ik kijk met een frisse blik naar uitdagingen om tot een toekomstbestendige onderneming te komen en help om veranderingen door te voeren.