reviews

 

 “De sessie die Franca gaf voor de ledenwervingscommissie van Herenboeren was erg fijn en fun om mee te maken. Franca is enthousiasmerend, betrekt iedereen heel goed, weet precies wat ze doet, terwijl je niet het gevoel hebt dat ze heel erg stuurt. Ze heeft veel expertise en de volgende dag hadden we al een uitgewerkt concept in de mail! Ik kan Franca van harte aanbevelen om je waarden scherp te krijgen, je klanten of leden te leren kennen of om je bedrijf verder te ontwikkelen”.

 

“Franca is de meest energieke business developer die ik ken. Ze geeft altijd haar 100% inzet in alles wat ze doet. Met haar passie weet ze stakeholders te overtuigen. Franca kan klantbehoeften en product USP’s zeer goed analyseren en op een gestructureerde manier een actieplan opstellen. Ze was een waardevolle collega bij UrbanFarmers”.

 

 “Franca heeft verschillende sales & hospitality trainingen gegeven aan onze wijkchefs bij Rechtstreex. Ze is enthousiast, prikkelend en weet mensen op een effectieve manier uit hun comfort zone te halen. Met Franca haal je een doortastende professional in huis die mensen leert om hun dromen en ambities concreet te maken”.

 

“Franca heeft ons begeleid bij de strategiesessies voor Kromkommer. Franca is ontzettend goed in procesbegeleiding en het toewerken naar een specifiek doel. Ze heeft oog voor de dynamiek in een team en doorziet situaties snel. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze zorgt voor positieve energie bij anderen”.

 

“Met veel plezier heb ik gedurende 1,5 jaar met Franca samengewerkt. Zij is een ongekend enthousiaste, gepassioneerde en betrouwbare persoon. Franca is loyaal naar de organisatie en ze heeft een helder zicht op bedrijfsbelangen. Ze heeft er voor gezorgd dat wij concrete stappen hebben gezet bij het verduurzamen van ons Food & Beverage assortiment en was altijd gericht op een positieve klantbeleving voor de gasten bij Seats2meet.com Utrecht CS”.

 

 “Franca heeft voor ons team in The Fenix Food Factory een hospitallity/sales training verzorgd. Vanaf de start was Franca erg betrokken en denkt ze mee waardoor er een fijne samenwerking ontstaat. Door haar persoonlijke praktijk ervaring weet ze waar ze over praat.  We hebben een interactieve en interessante training op maat mogen ontvangen. Met veel charisma en enthousiasme weet zij aandacht van de groep vast te houden en mensen te boeien”.