Over mij

Aangenaam! Mijn naam is Franca van Nunen en mijn bedrijf -Green Passion- is ontstaan vanuit een wens voor een wereld met gelukkige en gezonde mensen. Mensen die genieten van lekker eten, goed voor zichzelf zorgen en gezond ouder worden.

 

Green Passion gaat over een passie voor voeding. Pure en lekkere voeding die duurzaam wordt geproduceerd in een voedselketen die eerlijk omgaat met de telers / boeren.

 

Mijn werkervaring met complexe samenwerkingsverbanden in zowel de gezondheidszorg als in de voedselketen, helpen me om de waarde van goede voeding op de kaart te zetten bij alle partners in de voedselketen én bij overheden, kenniscentra en zorginstellingen.

 

Ik ben een verbinder en netwerker pur sang. Die vaardigheid zet ik in om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Het versterken van elkaars krachten om doelen te bereiken die leiden naar een gezonde, vitale maatschappij, is mijn ambitie. 

 

Mijn loopbaan is gevarieerd en uitdagend geweest. In zowel de gezondheidszorg als de voedselsector heb ik me mogen inzetten voor een diversiteit aan vernieuwende verandertrajecten. Dit kenmerkt mijn karakter en onderzoekende, creërende capaciteiten en heeft me de tools gegeven om innovatieve projecten te begeleiden.

 

Daarnaast heb ik een niet te stoppen wens tot groei en ontwikkeling. Met deze houding stimuleer ik mezelf én andere ondernemers tot learning by doing en het aanpakken van groeikansen. Ik denk graag mee met organisaties die gamechangers willen zijn. Van boeren, telers en tuinders tot innovatieve food producenten (start ups), MKB bedrijven en multinationals. Met een frisse blik kijk ik naar mogelijkheden, kansen en uitdagingen om tot een toekomstbestendige onderneming te komen. Ik ondersteun zowel praktisch als coachend om veranderingen door te voeren via de aanpak van design thinking.

 

Ik heb in 2003-2004 bij de Trainersacademie de Post HBO-opleiding tot trainer & coach gevolgd en sta bij NOBCO geregistreerd als ondernemerscoach .

Ik heb bij Sioo de masterstudie Executive Change Management gevolgd van 2006-2008