projecten

 GEZONDHEIDSZORG 

1995 tot 2013 projectmanager / changemanager in de brede gezondheidszorg met preventieprojecten en transmurale (keten)samenwerking in de eerste en tweede lijn. Voeding had in die tijd nog een ondergeschikte rol bij het voorkomen én genezen van ziektes. Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. Momenteel zijn er verschillende innovatieve initiatieven rond leefstijlgeneeskunde die de waarde van "paprika's t.o.v. pillen" onderzoeken en goede voeding weer opnemen in een behandelplan.

 

VOEDSELKETEN

Van 2013-2015 heeft Green Passion een pop- up GOOD FOOD café geëxploiteerd in de Haagse Toren in Den Haag. Daarin is veel geleerd over het aantrekkelijk maken van gezond voedsel in de horeca. Andere 'leerpunten' richten zich op het rendabel én duurzaam ondernemen in de horeca (lokaal inkopen en het terugdringen van voedselverspilling). Ons hospitality niveau werd gewaardeerd op een 9 (customer delight). 

 

In 2015-2016 heeft Green Passion bij Seats2meet.com een restyling door gevoerd op het gehele Food & Beverage aanbod met als thema Brainfood (programma manager food boost project).

 

In 2016 - 2017 is Green Passion bij Rechtstreex betrokken geweest als projectmanager en trainer om wijkchefs in hun ondernemerschap te steunen en de boeren een eerlijke prijs voor hun rechtstreeks geleverde producten te bieden.

 

Green Passion organiseerde tussen 2014-2017 drie keer een Food Passionistas event met als thema's: Sharing Inspiration, Jong geleerd, oud gegeten (voor jonge ouders en kinderdagverblijven) en Brein & Buik (over de relatie tussen voedsel in de buik en gezondheid in je brein/ hoofd). De locaties van deze events waren Den Haag en Utrecht en er zijn in totaal zo'n 1000 bezoekers geweest op deze events.

 

In 2017-2018 had Green Passion de eer om commercieel manager/business developer te zijn bij UrbanFarmers in Den Haag. Daar hebben we zowel een B2B als een B2C concept ontwikkeld.

 

Begin 2018 hielp Green Passion Coco Conserven bij hun business oriëntatie en evaluatie (B2B).

 

Vanaf half 2018 tot april 2019 vervulde Green Passion de rol  van Marketmanager en ondernemerscoach voor het gave concept Fresh! in (het nieuw te bouwen) Mall of the Netherlands  van Unibail-Rodamco-Westfield. Dit was een verbindende rol tussen de projectontwikkelaar en  alle 24 vers-ondernemers (retail en horeca).

 

Van april tot eind 2019 zette Green Passion zich in als community manager voor Transitiecoalitie Voedsel.

 

Sinds januari 2020 is Green Passion actief voor  Kromkommer  met projecten rond educatie van kinderen over voedselverspilling (ontwikkeling van een lespakket en kinderboek).

 

Daarnaast geeft Green Passion maatwerktrainingen over ondernemerschap en hospitality en verbinden we food ondernemers aan zorginstellingen die graag willen werken met streekproducten. Ook coacht Green Passion (agri/food) ondernemers in hun persoonlijke ontwikkeling en business development van hun producten/diensten pakket.