Green Passion is actief in het ondersteunen van publieke en private ondernemingen in de Health - Food & hospitality sector

 

  • Mijn werkervaring is van 1995 tot 2013 als programmamanager / changemanager gericht geweest op de gezondheidszorg met preventieprojecten en transmurale (keten)samenwerking in de eerste en tweedelijnsgezondheidszorg.  Voeding had in die tijd nog een ondergeschikte rol bij het voorkomen én genezen van ziektes. Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. Momenteel zijn er verschillende innovatieve initiatieven die de waarde van "paprika's t.o.v. pillen" onderzoeken en gezonde voeding weer sexy maken. Green Passion werkt graag aan dergelijke initiatieven mee.
  • Van 2013-2015 heeft Green Passion een pop- up GOOD FOOD café geëxploiteerd in de Haagse Toren in Den Haag. Daarin is veel geleerd over het aantrekkelijk maken van gezond voedsel in de horeca. Andere learnings richten zich op duurzaam ondernemen in de horeca (lokaal inkopen en het terugdringen van voedselverspilling). Ons hospitality niveau werd gewaardeerd op een 9 (customer delight). 
  • In 2015-2016 heeft Green Passion bij Seats2meet.com een restyling door gevoerd op het gehele Food & Beverage aanbod met als thema Brainfood als inspiratie (programma manager food boost project).
  • Vanaf 2016 is Green Passion bij Rechtstreex betrokken als projectmanager en trainer om wijkchefs in hun ondernemerschap te steunen.
  • In 2017 was Green Passion actief bij food start up UrbanFarmers als commercieel manager/business developer.
  • Vanaf half 2018 tot april 2019 vervult Green Passion de rol  van Marketmanager voor het gave concept Fresh! in (het nieuw te bouwen) Mall of the Netherlands  van Unibail-Rodamco-Westfield. Dit is een verbindende rol tussen de projectontwikkelaar en  alle vers-ondernemers. 
  • Per 1 april 2019 zet Green Passion zich in als community manager voor Transitiecoalitie Voedsel.
  • Coaching van startend ondernemers en het geven van maatwerktrainingen is ook mogelijk.  Green Passion heeft dit gedaan voor start-ups zoals Kromkommer  en Coco Conserven. 
  • Green Passion houdt zich "tussendoor" graag bezig met Food events in eigen beheer onder de naam Food Passionistas. De foto's van deze events zijn terug te vinden op deze website.

Mail me gerust als je wilt sparren over JOUW business uitdaging!