Green Passion is actief in het ondersteunen van publieke en private ondernemingen in de Health - Agri/Food - Retail & hospitality sector

 

Mijn werkervaring is van 1995 tot 2013 als projectmanager / changemanager gericht geweest op de gezondheidszorg met preventieprojecten en transmurale (keten)samenwerking in de eerste en tweedelijnsgezondheidszorg.  Voeding had in die tijd nog een ondergeschikte rol bij het voorkomen én genezen van ziektes. Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. Momenteel zijn er verschillende innovatieve initiatieven die de waarde van "paprika's t.o.v. pillen" onderzoeken en gezonde voeding weer super relevant maken. Green Passion werkt graag aan dergelijke initiatieven mee.

 

Van 2013-2015 heeft Green Passion een pop- up GOOD FOOD café geëxploiteerd in de Haagse Toren in Den Haag. Daarin is veel geleerd over het aantrekkelijk maken van gezond voedsel in de horeca. Andere learnings richten zich op duurzaam ondernemen in de horeca (lokaal inkopen en het terugdringen van voedselverspilling). Ons hospitality niveau werd gewaardeerd op een 9 (customer delight). 

 

Vanaf 2015  werd ik, Franca, zzp'er en heb ik diverse bedrijven en organisaties mogen ondersteunen als adviseur, coach, projectbegeleider en praktische aanpakker. 

  • In 2015-2016 heeft Green Passion bij Seats2meet.com een restyling door gevoerd op het gehele Food & Beverage aanbod met als thema Brainfood (programma manager food boost project).
  • Vanaf 2016 is Green Passion bij Rechtstreex betrokken als projectmanager en trainer om wijkchefs in hun ondernemerschap te steunen.
  • In 2017 was Green Passion actief bij food start up UrbanFarmers als commercieel manager/business developer.
  • Begin 2018 hielp Green Passion Coco Conserven bij hun business development (B2B).
  • Vanaf half 2018 tot april 2019 vervulde Green Passion de rol  van Marketmanager en coach voor het gave concept Fresh! in (het nieuw te bouwen) Mall of the Netherlands  van Unibail-Rodamco-Westfield. Dit was een verbindende rol tussen de projectontwikkelaar en  alle vers-ondernemers (retail en horeca). 
  • Van april tot eind 2019 zette Green Passion zich in als community manager voor Transitiecoalitie Voedsel.
  • Sinds januari 2020 is Green Passion voor  Kromkommer  bezig met educatie van kinderen over voedselverspilling en ontwikkelen we een lespakket en kinderboek.
  • Tussendoor: Geef ik maatwerktrainingen over ondernemerschap en hospitality.
  • Ook coach ik (agri/food) ondernemers in hun persoonlijke ontwikkeling en business development van hun producten/diensten pakket.
  • Tot slot organiseerde ik van 2014-2017 Food events onder de naam Food Passionistas. De foto's van de grotere events zijn terug te vinden op deze website.

Mail me gerust als je wilt sparren over JOUW business uitdaging!