Lees hier het recente interview dat gaat over Franca als plattelandscoach

Deze ondernemers & organisaties heb ik reeds mogen helpen

Sinds de oprichting in 2013 heeft Green Passion met een grote verscheidenheid aan bedrijven in de brede voedselketen mooie referenties kunnen opbouwen. Even terug in de tijd. 

Green Passion op een tijdlijn

2022-2023
Provincie Utrecht, Voedselagenda
Organisatie van Inspiratietour voor de boer: Zuivel. Daarbij een inhoudelijk plan gemaakt voor de programmering van de dag. Sprekers en locaties geregeld, catering en alle andere organisatorische taken opgepakt zoals ook de werving van deelnemers en online event-programma. Een maand voor de tour een webinar georganiseerd en gefaciliteerd. Er is een video die weergeeft hoe de tour verliep.
2022-2023
2022
Boergondische Buren
Boergondische Buren is een Europees project die samenwerking in het grensgebied van de gemeente Hulst/Terneuzen in Nederland en het Belgische Waasland wil stimuleren op het gebied van (lokale) verkoop van streek- en hoeveproducten en plattelandstoerisme. Ik heb een training gegeven aan een groep agri-food ondernemers over marketing van hoeve- & streekproducten.
2022
2022
Coaching voor ZLTO Korte keten Da's goeie handel.
Agrarische ondernemers kiezen steeds vaker om het eigen product rechtstreeks te verkopen aan de consument of zelf af te zetten via horeca of foodservice. Een korte keten biedt dé kans biedt om meer marge te maken op het product en waardering te voelen van de gebruiker. ZLTO heeft een trainingsprogramma ontwikkeld speciaal voor agrarische ondernemers in de korte keten: de Korte Keten Academy. Deze academy biedt naast trainingen ook advies en persoonlijke coaching aan. Green Passion biedt deze coaching aan via ZLTO.
2022
2022
Start-up coaching voor streekwinkel in oprichting
Een ondernemer die een nieuwe streekwinkel gaat introduceren in het stadshart van een historische stad coach ik bij de keuzes die worden gemaakt.
2022
2021 - heden
Les geven op Aeres Hogeschool
Voor de Internationale Master study Food System Innovations heb ik les gegeven over Agile projectmanagement en Design Thinking
2021 - heden
2021-heden
WATERPOORT
Projectondersteuning voor de werkgroep Waterpoort Werkt die activiteiten organiseert voor lokale voedselproducenten in het themajaar 2021 van de streekproducten. Tevens een evenement van 1 dag georganiseerd voor boeren, horeca- en retailondernemers over de kracht van lokaal voedsel.
2021-heden
2021 - heden
de AARDAPPELHUT
De Aardappelhut in Raamsdonk: Ondersteuning bieden aan agrarische familie bij B2C en B2B afzet-plannen
2021 - heden
2020-heden
Luysterburg Agrifruit
Strategisch advies aan ondernemers, Training boerderijwinkelmedewerkers, Coaching agrarische familie, Organisatie 100-jarig jubileum acties, Marketing advies
2020-heden
2020-heden
PLATTELANDSCOACHING
Plattelandscoaching namens de Provincie Utrecht. Aan de keukentafel van agrarisch ondernemers sparren we over hun wensen, kansen en behoefte aan ondersteuning rondom bedrijfsontwikkeling en nieuwe verdienmodellen. Als Plattelandscoach begeleidt Green Passion de stappen om de gewenste doelen te bereiken
2020-heden
2020-2021
HERENBOEREN
Trainingen rondom het thema “ledenwerving” aan Herenboeren in Breda (Op ‘t Lies) en Loenen (Grootte Modderkolk)
2020-2021
2020
KROMKOMMER
Business development voor Stichting Kromkommer met projecten rond educatie voor kinderen over voedselverspilling (ontwikkeling van een lespakket voor basisschoolleerlingen groep 5-6 en een kinderboek voor kinderen van 4-10 jaar)
2020
2018-heden
MARKETING
Marketing ondersteuning voor agrarisch ondernemers –praktisch projectmanagement en advisering over nieuwe verdienmodellen voor boeren en het in de markt zetten van deze concepten.
2018-heden
2018-2019
FRESH!
Marketmanager voor Fresh! in Mall of the Netherlands de versmarkt binnen het grote winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield. Dit was een verbindende rol tussen de projectontwikkelaar en de 24 vers-ondernemers (retail en horeca) ten tijde van het bouwproces.
2018-2019
2018
COCO conserven
Marketing & sales oriëntatie voor B2B afzet bij horeca ondernemingen voor conservenfabriek Coco Conserven (met twee producten gericht op het voorkomen van voedselverspilling)
2018
2017
MAKRO
Projectondersteuning bij een extern gericht verandertraject bij groothandel Makro rondom hun nieuwe klantbenadering.
2017
2017
URBANFARMERS
Commercieel management bij UrbanFarmers in Den Haag. Ontwikkeling B2B en B2C afzetmarkt.
2017
2013-2016
FOOD PASSIONISTAS
Organisatie van drie FOOD PASSIONISTAS events op eigen initiatief en risico. De eerste versie in januari 2014 had als thema “Food Inspiratie”. Editie 2 en 3 hadden als thema: “Jong geleerd, oud gegeten” (voor jonge ouders en kinderdagverblijven) en Brein & Buik over de rol die voedsel (in je buik) speelt bij je mentale gezondheid en het functioneren van je hersenen.
2013-2016
2015-2017
RECHTSTREEX
Projectmanagement en trainer bij Rechtstreex. De trainingen waren gericht op de thema’s hospitality- en verkoopvaardigheden en het creëren van customer delight voor de klanten van de wijkchefs van Rechtstreex.
2015-2017
2016
TOOMAS Espressobar
Assortimentsverbreding Espressobar Toomas, Utrecht.
2016
2015-2016
Seats2Meet Food Boost project
Voor Seats2Meet Utrecht CS is het food & beverage concept aangepast aan de missie van het bedrijf. Dit betekende een duurzaam hospitalityconcept met aandacht voor het voeden van brein & buik om creativiteit en inspiratie bij de gasten te bevorderen tijdens de aanwezigheid op de locatie van Seats2Meet.
2015-2016
2014-2015
Green Passion good food bar
Oprichting en organisatie op dagelijkse basis van deze good food hospitality locatie in de Haagse Toren. De locatie bood zowel een flexwerkcafé als koffiebar en lunchroom. Het voedsel concept was gezond en duurzaam (denk hierbij aan suikervrij taartjes, vegetarische/veganistische opties, plantaardige melk voor cappuccino, biologische en/of lokale inkoop, etc).
2014-2015
2013
The Penthouse restaurant
Gedurende drie maanden op alle afdelingen meegelopen vanuit een “La Lingua Franca-gedachte” waarbij ik een verbindende schakel mocht zijn tussen de diverse bedrijfsonderdelen van De Haagse Toren en The Penthouse Restaurant.
2013

Meer weten? Bekijk dan ook…