Lees hier het recente interview dat gaat over Franca als plattelandscoach

Aangenaam! Het gezicht achter Green Passion is Franca van Nunen

Mijn naam is Franca van Nunen. Na jarenlange ervaring bij meerdere werkgevers in de gezondheidssector heb ik in 2013 Green Passion opgericht. Mijn interesse in voeding en achtergrond in de zorg vormden de drijfveer om me met Green Passion in te zetten voor een gezonde voedselomgeving en herwaardering van duurzaam geproduceerd voedsel.  

Ik raak geïnspireerd van ondernemers die willen samenwerken om gezamenlijk kansen en uitdagingen aan te pakken die we zien in onze maatschappij. Met Green Passion begeleid ik dan ook graag ondernemers die hier ook op in willen zetten, maar tijd, kennis en/of ervaring missen om dit geheel zelfstandig te doen.

Mijn ambitie en motivatie

Het is mijn ambitie om krachten te versterken en zo doelen te bereiken die leiden naar een vitale maatschappij met een respectvolle positie voor de telers als makers van ons voedsel.

Mijn dagelijkse motivatie haal ik uit het realiseren van successen voor agrarisch ondernemers. Die successen kunnen een heel gevarieerd karakter hebben. Denk aan meer omzet behalen in een boerderijwinkel, meer plezier in het werk krijgen door verbinding met consumenten of het doorhakken van knopen na een lange periode van wikken en wegen over toekomstkeuzes. Alles waarbij ik zie dat er weer energie ontstaat bij de ondernemer die ik ondersteun, motiveert mij om te helpen.

Learning by doing

Als persoon heb ik een niet te stoppen wens tot groei en ontwikkeling. Met deze houding stimuleer ik mezelf én andere ondernemers tot learning by doing en het aanpakken van groeikansen. Ik denk graag mee met organisaties die gamechangers willen zijn. Van boeren, telers en tuinders tot innovatieve food producenten (start ups), MKB bedrijven en multinationals. Met een frisse blik kijk ik zowel naar kansen als mogelijkheden en pak ik uitdagingen aan om tot een toekomstbestendige onderneming te komen. Ik ondersteun zowel coachend als uitvoerend om veranderingen door te voeren via de aanpak van design thinking.

Gevarieerde loopbaan

Sinds 1995 heb ik een gevarieerde loopbaan gehad met vele verschillende opdrachtgevers en opleidingen.

In zowel de gezondheidszorg als de voedselsector heb ik me mogen inzetten voor een diversiteit aan vernieuwende verandertrajecten. Dit sluit aan bij mijn avontuurlijke karakter en onderzoekende, creërende capaciteiten. 

Mijn opleidingen op het gebied van project- en changemanagement, training & coaching en voedseltransities hebben me de handvatten gegeven om innovatieve processen te begeleiden en ook praktisch en projectmatig ten uitvoer te brengen.

Ik heb in 2003-2004 bij de Trainersacademie de Post HBO-opleiding tot trainer & coach gevolgd en sta bij NOBCO geregistreerd als ondernemerscoach.

Ik heb bij Sioo de masterstudie Executive Change Management gevolgd van 2006-2008

Meer weten? Bekijk dan ook…