Aangenaam! Het gezicht achter Green Passion is Franca van Nunen

Aangenaam! Mijn naam is Franca van Nunen. Na jarenlange ervaring bij meerdere werkgevers in de gezondheidssector heb ik in 2013 Green Passion opgericht. Mijn interesse in voeding en achtergrond in de zorg vormden de drijfveer om me met Green Passion in te zetten voor een gezonde voedselomgeving en herwaardering van duurzaam geproduceerd voedsel.  

Ik raak geïnspireerd van ondernemers die willen samenwerken om gezamenlijk kansen en uitdagingen aan te pakken die we zien in onze maatschappij. Met Green Passion begeleid ik dan ook graag ondernemers die hier ook op in willen zetten, maar tijd, kennis en/of ervaring missen om dit geheel zelfstandig te doen.

Mijn vaardigheden

Het is mijn ambitie om krachten te versterken en zo doelen te bereiken die leiden naar een vitale maatschappij met een respectvolle positie voor de telers als makers van ons voedsel.

 Mijn loopbaan is gevarieerd en uitdagend. In zowel de gezondheidszorg als de voedselsector heb ik me mogen inzetten voor een diversiteit aan vernieuwende verandertrajecten. Dit sluit aan bij mijn karakter en onderzoekende, creërende capaciteiten. 

Mijn opleidingen op het gebied van project- en changemanagement, training & coaching en voedseltransities hebben me de handvatten gegeven om innovatieve veranderprocessen te begeleiden.

Learning by doing

Als persoon heb ik een niet te stoppen wens tot groei en ontwikkeling. Met deze houding stimuleer ik mezelf én andere ondernemers tot learning by doing en het aanpakken van groeikansen. Ik denk graag mee met organisaties die gamechangers willen zijn. Van boeren, telers en tuinders tot innovatieve food producenten (start ups), MKB bedrijven en multinationals. Met een frisse blik kijk ik zowel naar kansen als mogelijkheden en pak ik uitdagingen aan om tot een toekomstbestendige onderneming te komen. Ik ondersteun zowel coachend als uitvoerend om veranderingen door te voeren via de aanpak van design thinking.

Ik heb in 2003-2004 bij de Trainersacademie de Post HBO-opleiding tot trainer & coach gevolgd en sta bij NOBCO geregistreerd als ondernemerscoach.

Ik heb bij Sioo de masterstudie Executive Change Management gevolgd van 2006-2008

Meer weten? Bekijk dan ook…