diensten

Project- en changemanagement

Met design thinking-technieken gaan we aan de slag om met kleine, concrete stappen een grote verandering te bereiken. 

 

De drijfveren en kernkwaliteiten van de ondernemer vormen de basis voor de verandering. De richting wordt bepaald door de kansen in de markt.

  

We onderzoeken en ontwikkelen "versnellers"

om introductietijden te verkorten en gerichte vervolgstappen te kunnen zetten. Den hierbij aan samenwerkingsverbanden en herinzet van bestaande bedrijfsmiddelen.

 

Volgens de formule van 'voor doen, samen doen en nadoen' zorgen we, na afloop van de begeleiding, voor continuïteit van de opgestarte projecten en inbedding in de eigen bedrijfsvoering. 

Training en Coaching

 

Ondernemers die voor een wezenlijke verandering in hun bedrijf staan, biedt Green Passion coaching on the job waarbij nieuwe inzichten en omdenk-kansen worden gecreëerd.

 

Er zijn mogelijkheden voor 1-op-1 gesprekken, familiesessies of team-coaching waarbij er met een groep wordt toegewerkt naar een nieuwe situatie.

 

De afwisseling van coaching en trainen van vaardigheden levert concrete inzichten (in drijfveren) en resultaten op.

 

Business development en marketing & sales

Met een concreet stappenplan ontwikkelen we een actiegerichte marketingaanpak inclusief doelgroep keuze, positionering, product definitie en distributiestrategie.

 

We werken met een klantreisbenadering zodat we de klant in verschillende fases van oriëntatie tot herhaling van aankoop met doeltreffende promotie en sales activiteiten bereiken. Hiermee sturen we op maximale 'customer delight' en loyaliteit.